Aalst

Waar: turnzaal SBS De Regenboog

Wanneer: elke zaterdag 10u-11u

Wie: Kirsten en Amy

Hoi! Ik ben Amy, 25 jaar en laatstejaarsstudente kinesitherapie bij kinderen. Hiernaast geef ik wekelijks tennislesjes aan kinderen in TC Players en ben ik elke zomervakantie te vinden als (hoofd)animator op Speelplein Affligem. In mijn vrije tijd speel ik tennis, padel en loop ik graag. Ik geniet van elk moment, wat ook mijn levensmotto is: « vier de glitters van het leven! »

Hey! ik ben Kirsten, 22 jaar en laatstejaarsstudente kinesitherapie. Elke zomer kan je mij als sportmonitor vinden op de sportdienst van Zottegem.
Zelf loop en dans ik graag, maar mijn lievelingssport is al 20 jaar lang skiën. Mijn vrienden beschrijven mij als een enthousiast en goedlachs iemand, zeker na een koffietje of 2 😉

Maarkedal

Waar: turnzaal VBS De Talentenboog (Nukerke)

Wanneer: elke zaterdag 9u30-10u30

Wie: Camille en Delphine

Hoi! Ik ben Camille, 21 jaar en studente kinesitherapie bij kinderen. Als kleine meisje vond ik zwemmen ge-wel-dig, hierdoor was ik tot mijn 17 jaar dagelijks in het zwembad te vinden! Op het einde van mijn zwemcarrière gaf ik ook les aan beginnende zwemmertjes, waardoor mijn liefde voor kindjes alleen maar gegroeid is. Samen sporten en nieuwe dingen ontdekken lijkt mij fantastisch!

Hallo, ik ben Delphine! Ik ben 21 jaar en woon in Oudenaarde. Ik studeer kinesitherapie aan de UGent en ik zou graag na mijn studies met kinderen werken. Ook ga ik al enkele jaren regelmatig babysitten bij verschillende kindjes tussen 1 en 6 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik vooral met dieren bezig. Ik heb namelijk 2 honden, een paard en een papegaai die allemaal verzot zijn op aandacht. Met hen kan ik uren wandelen/spelen/trainen... 

Zwevegem

Waar: turnzaal GS De Kouter

Wanneer: elke zaterdag 9u30-10u30

Wie: Laura, Lisa en Yanaïka

Hey! Mijn naam is Laura en ik ben 22 jaar. Ik volg de opleiding kinesitherapie aan de universiteit van Gent en ga komend schooljaar naar mijn laatste en vijfde jaar. In mijn vrije tijd kan je mij vaak vinden in de fitness. Verder kook ik ook graag en spreek ik veel af met mijn vriendinnen om iets leuks te doen. Wanneer ik afgestudeerd ben zou ik graag nog verder specialiseren in kine bij kinderen en aangezien ik graag samenwerk met kinderen leek O-KIDO-KI mij een leuke en uitdagende ervaring!

Hallo! Mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar. Ik zit ondertussen al 1 jaar in het werkveld als kinesitherapeute, zowel bij de kindjes als bij de volwassenen. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en spendeer ik graag tijd met vrienden en familie. Ik kijk er naar uit om iedereen een leuke en toegankelijke beweegervaring mee te geven!

Hallo! Ik ben Yanaika en ik ben 21 jaar. Ik ben studente in mijn vierde jaar kinesitherapie met afstudeerrichting pediatrie aan de KU Leuven. In de week zit ik op kot in Leuven en in het weekend kom ik naar huis. Vrijdagavond en in het weekend ben ik te vinden op het volleybalveld bij VBC Deerlijk waar ik in promo 2 speel. Ik sta ook graag in de keuken om iets te bakken of te koken. Daarnaast help ik ook graag mijn vriend in de garage, waar we samen aan auto's en brommers sleutelen. In mijn vrije tijd geniet ik er ook van om af te spreken met vriendinnen en eens uit te gaan. 

Ik kijk er al naar uit om samen met jullie leuke avonturen te beleven tijdens te sportlessen.